Resultaten voor feestzaal

feestzaal
Feestzalen De mooiste feestlocaties vind je op Salino.nl.
Laat je inspireren. Elk geslaagd feest of event begint bij het vinden van de perfecte feestzaal! Zoek je een trouwlocatie, de ideale locatie voor je bedrijfsfeest. Een kasteel, een fabriek of een hoeve. Je vindt alle mogelijke feestzalen op Salino.
Feestzaal Eetcafe Het Dorpshuis Heerjansdam.
Want deze zaal is aan te passen voor elk thema, wens of stijl. Of u nu een knus en intiem besloten feestje wilt of groots wilt uitpakken met een knalfeest met volop muziek en/of entertainment, hapjes en drankjes. alles is mogelijk!
Feestzaal Restaurant Tante Boefie.
Uiteraard kunnen wij ook alles voor u regelen en uw feest tot in de details verzorgen. Een arrangement op maat of alleen een zaal huren. Ruimte Feestzaal tot 100 personen. Ruimte Feestzaal Restaurant tot 350 personen. Parkeergelegenheid: Ondergrondse garage van Winkelcentrum Ackershof.
Tilburgse feestzaal riskeert boete van 10.000 euro bij een volgend groot trouwfeest Tilburg e.o. bd.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Play.
Tilburgse feestzaal riskeert boete van 10.000 euro bij een volgend groot trouwfeest. TILBURG Als de eigenaar van een grote feestzaal in Tilburg nogmaals de coronaregels overtreedt, volgt een boete van 10.000 euro. Begin oktober bleken achter de deuren van de zaal aan de Zevenheuvelenweg zo'n' 180 mensen een bruiloftsfeest te vieren.
Feestzaal 2 definities Encyclo.
Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er ook veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen ook geschikt zijn voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten.
De Harmonie: een unieke trouwlocatie of feestzaal in Tilburg.
Boek de perfecte trouwlocatie of feestzaal. Neem direct contact op. Wij nemen alle zorg uit handen en geen wens is ons te gek. Heeft u een idee of vraag voor uw event of bijeenkomst? Bel of mail ons gerust, wij denken graag met u mee. Buitengewoon bij de Phil. Oude Goirleseweg 167. 5025 SB Tilburg.
Over ons Feestzaal De Horsterhoeve.
Feestzaal De Horsterhoeve Ideaal voor feesten en partijen. Feestzaal De Horsterhoeve in Ermelo. Gastvrijheid, kwaliteit service! Deze garantie bieden we als u op zoek bent naar een locatie voor een onvergetelijke bruiloft, gedenkwaardige reünie of een spraakmakend bedrijfs, feest. In een fraaie landelijke omgeving, aan de rand van de Veluwe, tussen Ermelo en Harderwijk bieden wij het ideale trefpunt.
Iets te vieren? Hier vind je de allerleukste feestzaal van Tilburg.
In de gigantische feestzaal, waar zon 150 mensen inpassen, worden geregeld bruiloften en bedrijfsfeesten gehouden. Er is zelfs een speciale dansvloer waar de voetjes van de vloer mogen! Dat is nog lang niet alles: achterin is een hoge dj-booth, waar jij of iemand anders plaatjes mag draaien.
Cafe Feestzaal Boostenhof Venlo-Boekend Gastvrijheid, Kwaliteit Service in Venlo-Boekend.
Via deze link komt u in een virtuele rondleiding terecht die u een perfect beeld van ons bedrijf geeft! Een bedrijf waar we zelf onnoemelijk trots op zijn en dat al tientallen jaren naar volle tevredenheid voor bedrijven en particulieren een degelijke partner is! Navigeer met uw muis door het bedrijf, de pijlen geven de diverse routes weer. Café Feestzaal Boostenhof. Heymansstraat 125 5927 NP Venlo.
Feestzaal Café Eeterij t Vermaeck Rijen Feest Spiegelzaal Dansen.
De feestzaal kan op diverse manieren worden ingericht en is voorzien van diverse spiegels; vandaar de naam spiegelzaal. Een extra specialiteit is de barbecue in de feestzaal. Door een speciale afzuiginstallatie kunt u altijd zonder problemen binnen, en in alle seizoenen genieten van een barbecue.

Contacteer ons

-- bedankjes
-- aalst
-- promotie geschenken
-- promotie artikelen bedrukt
-- feestzaal
-- kussen bedrukken
-- relatiegeschenken
-- papieren zakjes ava
-- ava papieren zakjes
-- doopsuiker papieren zakjes