Resultaten voor kussen bedrukken

kussen bedrukken
2-in-1 Kussen bedrukken Van Helden Relatiegeschenken.
Het kussen is voorzien van een ritssluiting, waardoor deze gemakkelijk getransformeerd kan worden tot een nekkussen. Het 2-in-1 nekkussen is een perfecte weggever voor reizigers. Helemaal wanneer u het kussen laat bedrukken met uw logo en/of tekst. Kerstknuffel met fleecedeken.
Stof laten bedrukken Stof bedrukken Ontwerp je eigen stof.
Stof laten bedrukken Stof bedrukken Ontwerp je eigen stof. Wat is er nou leuker dan zelf ontworpen stof te gebruiken om je eigen kleding, gordijnen, tafelkleed of kussens te maken? Bij CottonTrends kun je je eigen stof laten maken van 100% katoen poplin of polyester.
Kussen Bestel een uniek kussen met foto en tekst YourSurprise.
Je kunt kiezen uit diverse vormen zoals een vierkant, een kussen in hartvorm dat je volledig kunt bedrukken en een kussen in een hartvorm waar je in het midden een foto op laat afdrukken. Er zijn diverse kleuren kussens zoals baby roze, rood, grijze, wit, zwart, bordeaux rood, licht blauw, donker blauw, baby blauw. Kussen met foto voor opa en oma.
Kussensloop met tekst Woon accesoires met naam simply colors.
Ontwerp opslaan voor later Log in om je ontwerp op te slaan. éénkleurig naamlogo fullcolor. Dieren Voertuigen Geboorte Pasen Hartjes Woezel en Pip Sterren Bloemen Dikkie Dik Sport Moederdag Vaderdag Valentijn Muziek. Je kunt een patroon alleen op één zijde bedrukken.
Kussensloop Bedrukken? Binnen 5 minuten geregeld!
Daarom is een kussensloop bedrukken ideaal om iets persoonlijks te ontwerpen. De basis kleur om deze kussensloop te bedrukken is wit, een mooie basic kleur waar je van alles mee kan. Je hebt heel veel mogelijkheden om dit kussen helemaal te ontwerpen naar jouw eigen idee.
Full colour bedrukte kussens Drukzo.
Kussen zonder stiksel 60 x 40 cm. Kussen zonder stiksel 60 x 60 cm. Aanleverspecificaties voor Kussens. Gebruik CMYK als kleurmodus. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in. De minimale lettergrootte is 25 pt. Met een minimale lettergrote van 25 pt zorg je ervoor dat je letters goed te lezen zijn. Houd een veiligheidsmarge van 20 mm aan. Belangrijke tekst en afbeeldingen minimaal 20 mm binnen het eindformaat plaatsen. Voeg 15, mm afloop toe. In verband met de snijmarge het bestand aanleveren met een extra beeldrand van 15, mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen op de achtergrond en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kan het bestand aanleveren met snijtekens. Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint. Minimale resolutie is 150 dpi. De teksten en afbeeldingen in jouw ontwerp dienen een minimale resolutie van 150 dpi te hebben. Veelgestelde vragen over Kussens. Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken? Kussens zijn textiel producten en zijn de beste manier om op te vallen. Je kan jouw Kussens helemaal naar wens bedrukken met de coolste designs.
Workshop: Kussen bedrukken/mudcloth patroon Sint-Truiden UiT in Vlaanderen.
Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@iamguru.be of te bellen naar 011/707 558. Je inschrijving is definitief wanneer je het deelname bedrag gestort hebt op de rekening van Guru: BE41103047029510 met vermelding van je naam en kussen bedrukken.
Design your own fabric Print your own fabrics.
Design your own fabric. Print your own fabrics. Rating: 181 Creative inspiration. CottonTrends allows you to print your own fabric designs on fabrics to make curtains, clothes, bags, hats, furniture, dolls, pillows, costumes, quilts, shirts, umbrellas, framed artwork, banners and much, much more.
Kussensloop bedrukken Spreadshirt.
Kussenslopen bedrukken: het bijzondere cadeau-idee. Als origineel cadeau-idee kun je nu ook kussens laten bedrukken. De mogelijkheden zijn grenzeloos: Een fotokussen als house warming-cadeau geeft de nieuwe woning kleurige accenten. Een kussen met opdruk van je liefste om mee te knuffelen in eenzame uurtjes.
Bedrukte zitkussens en reclame sitpads Wollux.
Op een gepersonaliseerd kussen zit u altijd beter. De sitpad is meer dan knus alleen. Dit zitje is ook een leuke drager van uw reclameboodschap of logo. En met een beetje medewerking van uw genodigden, leent dit product zich ook uitstekend om uw favoriete club aan te moedigen. Bedrukte reclamekussens van topkwaliteit. Bij een topmatch hoort ultiem zitcomfort. Daarom besteden we bij Wollux extra aandacht aan de beste materialen. Onze reclamezitjes bestaan uit een recycleerbare schuimvulling. De hoes wordt volledig rondom gestikt. Voor de personalisatie maken we gebruik van digitale print of zeefdruk. Informeer u bij uw account manager voor meer informatie over de mogelijke brandvertragende behandelingen. Communicatie in t kwadraat. Dit lichte en handige zitkussen biedt tal van communicatieve mogelijkheden. Kussens laten bedrukken met een foto of logo?

Contacteer ons

-- bedankjes
-- aalst
-- promotie geschenken
-- promotie artikelen bedrukt
-- feestzaal
-- kussen bedrukken
-- relatiegeschenken
-- papieren zakjes ava
-- ava papieren zakjes
-- doopsuiker papieren zakjes